Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Batalia Leaganelor Bright Starts - desemneaza TU castigatorul

leagane bright startsO noua batalie a discounturilor a inceput la bebebliss. Acum ai sansa sa alegi chiar TU produsul care vrei sa intre la promotie cu un discount de 10% sau chiar 15%!

Voteaza Leagan si Balansoar 2 in 1 Cozy Coo cu un like aici http://www.bebebliss.ro/bright-starts-leagan-si-balansoar-2-in-1-cozy-coo.html si Leaganul Portabil InGenuity Smart & Quiet aici http://www.bebebliss.ro/bright-starts-leagan-portabil-ingenuity-smart-quiet.html!

Produsul care strange cele mai multe like si share intra la discount cu 10% timp de o saptamana. Codul de reducere va fi postat pe pagina de facebook al magazinului bebebliss.ro si pe blogul blog.bebebliss.ro.

In cazul in care un produs depaseste pragul de 50 de like si share, pe langa cele pe care deja le are,  va beneficia de un discount de 15% valabil timp de o saptamana.

La data inceperii concursului Leagan Portabil InGenuity Smart & Quiet avea 25 de like-uri iar Balansoar 2 in 1 Cozy Coo nu avea nici un like.

Alege produsul preferat si voteaza! Da share si incurajeaza-ti prieteni sa voteze. Beneficiile sunt pentru toti parintii si copii!

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie