Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

Banane pe bat

Pune alunele sau migdalele la copt, pe o tava, pana cand pregatesti restul ingredientelor. Dupa ce s-au copt, marunteste-le bine. Apoi pregateste-ti o tava pe care ai pus hartie de copt. Nu este nevoie sa fie o tava pentru cuptor deoarece o vei utiliza doar pentru congelator.

Pune ciocolata la topit, intr-o oala speciala (poti utiliza, de exemplu, oala pentru fiert laptele). Daca nu detii o astfel de oala, pune intr-o oala normala apa (cat sa umple jumatate de oala) si deasupra ei o oala goala. Pune oalele pe aragaz, la foc mediu si pune ciocolata in oala de sus.

Amesteca din cand in cand, pana cand ciocolata s-a topit. Cand apa din oala de jos da in clocot, poti sa dai focul mai mic. Cand ciocolata este aproape topita, adauga uleiul de cocos si amesteca.

Taie bananele in jumatati. Infige in fiecare jumatate cate un betisor de inghetata si apoi curata bananele de coaja.

Trece fiecare banana prin ciocolata si apoi prin migdalele sau alunele maruntite. Plaseaza apoi bananele pe tava cu hartia de copt si introdu tava in congelator pentru 30 de minute.

Bananele pe bat pot fi servite imediat dupa preparare, sau pot fi pastrate in pungulite speciale pentru congelator, timp de 2-3 zile.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie