Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

5 remedii miraculoase pentru vergeturi

Din ce in ce mai multe mamici devin preocupate de aspectul lor fizic de dupa nastere si incearca sa scape de efectele secundare ale sarcinii. Pentru ca te intelegem si stim cat de important este confortul fizic pentru echilibrul tau emotional, iti vom prezenta ce sunt defapt vergeturile si la ce tratamente naturiste ar trebui sa apelezi pentru vindecarea lor.

Ce sunt vergeturile

Vergeturile sunt considerate leziuni ale pielii, aparute ca rezultat al deteriorarii fibrelor elastice si a reducerii cantitatii de colagen de pe suprafata tesutului cutanat si care se pot manifesta pe diverse parti ale corpului (burta, coapse, picioare, maini, sani etc). Trebuie sa stii ca ele reprezinta doar un aspect neplacut si nu pot afecta din punct de vedere fizic organismul. Din ce in ce mai multe cercetari au demonstrat faptul ca aspectul neplacut al vergeturilor poate fi ameliorat cu ajutorul unor produse oferite de natura precum:

Avocado

Datorita proprietatilor sale, avocadoul poate fi utlizat pentru prepararea unei lotiuni pe care o poti aplica pe zonele cu vergeturi. Asadar, zdrobeste avocado-ul si amesteca-l cu 2-3 linguri de ulei de masline si cu sucul obtinut prin stoarcerea unei lamai si aplica lotiunea respectiva asupra pielii in fiecare seara.

Aloe Vera

Aloe vera are peste 200 de compusi de care organismul nostru are nevoie, printre care se numara vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide, acizi grasi, antioxidanti, acid salicilic, flavonoizi. De aceea iti recomandam sa aplici de 3-4 ori pe saptamana, de cate 2 ori pe zi (dimineata si seara) frunze macerate de aloe vera pe zonele cu vergeturi.

Untul de shea

Cercetarile au demonstrat faptul ca untul de shea are un efect eficient asupra combaterii vergeturilor, motiv pentru care iti recomandam sa aplici in fiecare seara lotiune cu unt de shea si sa lasi sa actioneze asupra pielii timp de cel putin 2 ore.

Papadia

Pentru combaterea vergeturilor, specialistii au descoperit ca papadia, in combinatie cu lotiunea de aloe vera si ulei de macese poate contribui la elasticitatea pielii. Asadar, fierbe frunzele de papadie intr-un litru de apa, timp de 10 minute apoi lasa continutul la racit. In apa fiarta adauga siropul de aloe vera si uleiul de macese. Amesteca bine continutul pana la omogenizare si apoi aplica pe zona cu vergeturi si lasa sa actioneze cel putin o ora. Pentru un efect eficient se recomanda aplicarea acestei lotiuni de 3-4 ori pe saptamana.

Lamaie si ou

Pentru diminuarea sau chiar eliminarea vergeturilor din zona sanilor, poti freca un galbenus de ou cu sucul obtinut din stoarcerea unei lamai, iar continutul final sa il aplici cu blandete pe zonele cu vergeturi.

Acestea sunt cateva dintre produsele naturiste la care ai putea apela pentru reducerea vergeturilor. Totusi, este foarte important sa stii ca in general, vergeturile nu dispar complet ci doar se estopeaza, aspectul lor devenind mai putin pronuntat. Cu toate ca exista si alte creme, lotiuni sau chiar interventii chirurgicale (cu laser) care ar putea imbunatati aspectul pielii, noi iti recomandam sa incerci sa apelezi la metode naturiste deoarece ele nu pot determina efecte negative asupra organismului tau.

Tu ce faci pentru a combate vergeturile?

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie