Nu ai nici un produs in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

10 caracteristici cheie ale cărucioarelor compacte

Bebelușul dumneavoastră devine acum un copilaș curios și este timpul să exploreze! Probabil că deja vă planificați călătoriile pentru vacantă.
Vă simțiți un pic stresată când vă gândiți unde o să puneți toate bagajele în mașină, inclusiv căruciorul pentru cel mic?

In cazul acesta cel mai probabil ca este timpul ca dumneavoastră să aveți un cărucior mai mic, mai ușor, mai simplu. Noul trend al carucioarelor este cu siguranta  - căruciorul compact!
Cu un cărucior compact, hoinăreala și continuarea aventurilor va fi mult mai ușoară.
Deoarece cărucioarele compacte sunt mai aerisite, plimbarea va fi mai confortabilă pentru copilul dumneavoastră, mai ales vara. Într-un cărucior compact, micuțul dumneavoastră se va simți fericit, în siguranță și nu se va plictisi ușor.

Care sunt cele mai importante caracteristici ale cărucioarelor compacte ?

Alegerea unui cărucior compact este la fel de dificilă și la fel de importantă ca alegerea căruciorului obișnuit. Majoritatea părinților decid să achiziționeze și un cărucior compact deoarece sunt super practice, mai mici, ușor de deschis, pot fi pliate ușor și compact și nu ocupă mult spațiu. În plus, copiii se simt super fericiți și confortabil în ele. Majoritatea cărucioarelor compacte sunt potrivite de la vârsta de 6 luni sau de când copilul este capabil să stea singur in sezut. Să parcurgem funcționalitățile cheie ale unui cărucior compact!

  1. Deschidere și strângerea cu o singură mână:

Dacă aveți un cărucior compact bun, ar trebui să îl puteți deschide și plia cu o singură mână. Chiar și ținând copilul în cealaltă mână. Da, poate fi atât de simplu! Este doar unul dintre numeroasele avantaje ale căruciorului compact.

pliere compacata carucior

  1. Căruciorul trebuie să fie ușor și facil de transportat:

Una dintre caracteristicile cheie ale cărucioarelor compacte este greutatea lor redusă, tocmai ca d-voastra să le puteți transporta cu ușurință!
Când un cărucior compact este pliat, este destul de mic și ușor de transportat - aproape ca o poșetă!

  1. Extinderea copertinei pentru protecție de razele soarelui:

Știm cu toții importanța protecției solare. Cărucioarele compacte sunt utilizate pe scară largă vara și este crucial să vă protejeze copilul de soare. Alegeți un cărucior cu o copertină care se poate extinde cat mai mult pentru o protecție maximă.

copertina soare carucior

  1. Suport pentru picioare:

Când copilul dumneavoastră stă în cărucior, nu este bine ca picioarele să cadă liber. Funcția de suport pentru picioare este foarte recomandată, astfel încât piciorușele au un loc unde să se odihnească.

  1. Reglarea unghiului spătarului și a suportului pentru picioare:

Credeți-ne, această caracteristică vă va fi de mare ajutor. Copii adorm adesea în cărucior și este important să-i așezați într-o poziție întinsă, care este cea mai confortabilă și mai sănătoasă. Pe lângă reglarea părții din spate a scaunului, este, de asemenea, crucial să ridicați suportul pentru picioare, astfel încât copilul să fie întins cât mai drept.

  1. Siguranța pe primul loc:

Un cărucior pentru copii poate fi multifuncțional și super trendy, dar foarte important este sa fie sigur pentru copil. Siguranța este esențială, fără compromisuri! De aceea, o bara de protecție și centurile de siguranță sunt unele dintre cele mai importante caracteristici ale unui cărucior compact.

  1. Coș de depozitare mare:

A vă scoate copilul din casă este de obicei o adevărată provocare - fie că este doar pentru o plimbare rapidă, mers la plajă sau o excursie de o zi în oraș ... O mamă trebuie întotdeauna să împacheteze un milion de lucruri. Prin urmare, veți aprecia un coș pentru depozitare mare, spațios, sub scaunul căruciorului compact.

cos cumparaturi carucior

  1. Suspensii pentru toate roțile:

Cărucioarele compacte tind să aibă roți mai mici decât cărucioarele obișnuite. Cu toate acestea, este extrem de important să aibă suspensii pe toate roțile. Va face plimbarea confortabilă pe toate terenurile, indiferent dacă este nisip, iarbă sau stradă de granit din oraș. Cu suspensia integrală, plimbarea este mai ușoară și mai distractivă.

 9. Materiale de calitate:

Micuțul dumneavoastră va petrece probabil destul de mult timp în cărucior. Acesta este motivul pentru care materialele de calitate, durabile, aerisite, confortabile sunt obligatorii. Construcția de calitate a unui cărucior compact ar trebui să fie evidentă la prima vedere.
De asemenea, fiți prudenți la materialul de pe mâner - alegeți unul din piele care nu vă va face palmele să transpire.

  1. Prețul unui cărucior nu înseamnă calitate:

Nu va trebui să plătiți o avere pentru un cărucior compact - sunt mai accesibile decât cărucioarele obișnuite. Cu toate acestea, un preț mai mare nu înseamnă neapărat o calitate mai bună. Concentrați-vă pe funcționalități și alegeți un cărucior care se potrivește cel mai mult nevoilor dumneavoastră.

Considerăm că această recenzie a fost utilă dacă decideți să cumpărați un cărucior compact. Țineți cont de aceste funcții ale căruciorului compact, gândiți-vă la ce este important pentru dumneavoastră și cu siguranță îl veți găsi pe cel potrivit. Căruciorul compact este fără îndoială o investiție grozavă. Nu numai pentru vară, intrucat se va dovedi util pe termen lung. Cu numeroasele sale caracteristici utile, căruciorul compact MAST poate fi o alegere excelentă - puteți afla mai multe despre aceasta aici.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Numar inregsitrare ANSPDCP 23290 | Bebebliss este marca inregistrata cu nr. 124720

Suna-ne: 021-2201010
Share this
preferinte cookie