tutti bambini promo

 

 

 

 

Carucioare umbrela

Aplica filtre
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Carucioare umbrela

Carucioarele umbrela sunt alegerea perfecta pentru parintii care calatoresc mult sau circula mult cu masina. Un carucior tip umbrela, datorita sistemului compact de pliere, ocupa extrem de putin spatiu de depozitare. Din acest motiv  multi parinti, obositi de masivitatea caruciorului cu landou, opteaza sa cumpere un al doilea carucior,  caruciorul tip umbrela pe care sa il foloseasca dupa ce bebelusul mai creste. Acest tip de carucior este ideal pentru concedii cu masina sau chiar avionul, nu doar pentru faptul ca este compact ci si pentru ca este usor.

Calatoriti mult sau mergeti mult cu masina ? V-ati dori un carucior mai compact si usor de pliat sau depliat?
In acest caz carucioarele umbrela sunt alegerea perfecta pentru dumneavoastra ! Datorita sistemului sau compact de pliere, caruciorul tip umbrela ocupa mult mai putin spatiu de depozitare decât carucioarele standard.

Totodata, acestea sunt de obicei mult mai usoare, lasand lupta dumneavoastra cu piesele grele ale carucioarelor masive in trecut. Puteti lua , fara nici o dificultate , caruciorul copilulului dumneavoastra in orice mijloc de transport !

Carucioarele de tip umbrela asigura acelati tip de confort si siguranta copilului ca sii alte modele sw carucior, mai masive avand beneficiul de a fi ti extrem de practice pentru parinti !
Bebebliss.ro va propune o gama bogata de carucioare de tip umbrela , din care unul poate fi chiar al dumneavoastra !

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3