tutti bambini promo

 

 

 

 

Carucioare 3 roti

Aplica filtre
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Carucioare 3 roti

Carucioarele cu 3 roti sunt alegerea perfecta pentru parintii activi, care iubesc sa mearga in excursii sau care isi petrec mult timp pe teren denivelat. Un carucior 3 roti este alegerea potrivita daca sunteti o fire sportiva si iubiti sa alergati prin parc, deoarece acesta este extrem de usor de manevrat si transportat. Carucioarele 3 roti permit deplasarea rapida si usoara si sunt extrem de comode, atat pentru persoana care impinge caruciorul, cat si pentru bebelus.

Daca esti in cautarea un carucior usor de manevrat , care sa detina totodata toate avantajele carucioarelor clasice , noi itit recomandam caruciorul cu 3 roti !

Insa exact aceasta singura roata face diferenta intre un carucior cu trei roti si unul cu patru intrucat ii ofera avantajul de a crea o raza de cotitura foarte mica ceea ce va permite sa va strecurati cu usurinta prin multime sau spatii inguste.

Descopera oferta noastra de carucioare cu trei roti ce include atat carucioare pentru nou-nascuti sau sisteme modulare 2 in1 sau 3 in 1.

Pagina:
  1. 1
  2. 2