joie promo

 

 

Cutii depozitare jucarii

Aplica filtre
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Cutii depozitare jucarii

Cutiile depozitare jucarii sunt articole extrem de utile, indiferent de varsta copilului. Cand bebelusul este mic, parintele poate sa pastreze jucariile intr-o cutie depozitare jucarii, iar cand copilul creste, acesta poate sa isi aranjeze singur jucariile in cutie. Realizate din diferite materiale, in culori si modele placute si iubite de cei mici, cutiile depozitare jucarii se potrivesc in orice tip de incapere si completeaza designul camerei copilului.

Atunci cand vrei ca cel mic sa aiba o camera curata in care sa se joace in siguranta, o cutie de depozitare pentru jucarii este ideala. Acesta este de obiecei din lemn, plastic sau uneori metal. El are scopul de a pastra ordinea in camera copilului.

Cutia de depozitare este recomandata pentru copiii intre 3 si 6 ani.

Cand alegi o cutie de depozitare pentru copilul tau trebuie sa fi atent la materialul din care este facuta cutia – lemnul este cel mai indicat, dimensiunea cutiei este si ea importanta – vrei ca toate jucariile sa incapa in cutie, portabilitate – vrei ca atunci cand mergi in excursii sa ai o cutie de depozitare usor de carat, aspectul si design-ul cutiei de depozitare este important pentru copil.

Preturile unei astfel de cutii incep de la 99 lei si ajung pana la 425 lei.

Pagina:
  1. 1
  2. 2